
بررسی اجمالی
یک راه ساده برای افزایش هوش بچه ها!
برقراری دلبستگی ایمن با فرزندتان موفقیتهای تحصیلی و هوش او را بهبود می بخشد.
مژگان عطار
همه ما می خواهیم به فرزندانمان پایه ای محکم برای موفقیت تحصیلی بدهیم. به همین دلیل است که والدین تمام تلاششان را میکنند تا مهارت های زبانی و سوادآموزی را به بچه هایشان آموزش دهند که به آنها کمک می کند تا در مدرسه اول باشند. یکی از روشهای والدین خواندن کتابهای زیاد برای بچه هاست. امروزه ثابت شده که کتاب خواندن تنها مهارتهای زبانی و سواد آموزی بچه ها را تقویت نمیکند بلکه با ایجاد ارتباط اثربخش در دوران خردسالی راه را برای موفقیتهای تحصیلی آتی هموار میکند.
تحقیقات نشان داده که کودکانی که در سنین پایین تر دلبستگی ایمنی به مراقب اصلی خود دارند خودکنترلی بیشتری دارند که همین مساله منجر به عملکرد بهتر در مدرسه می شود. دلبستگی ایمن یعنی والد به شیوه های محبت آمیز، اطمینان بخش و حساس نسبت به احساسات کودک در موقعیت های مختلف پاسخ گو است و اضطراب کودک را کاهش می دهد. کودک می داند که والد آنجاست تا نیازهای او را براورده کند، فضای ایمن فراهم کند و در عین حال مدیریت شرایط را بر عهده بگیرد. دلبستگی ایمن چیزی بیشتر از کتاب خواندن و آموزش های پیش از مدرسه است. در واقع بنظر می رسد والدی که زمان کافی برای مطالعه کتاب برای کودک خردسالش می گذارد به جنبه های دیگر رابطه نیز توجه دارد.
در واقع دلبستگی ایمن مادر-کودک یک سیر اتفاقات را راه اندازی می کند که در سالهای بعدی منجر به پیشرفتهای تحصیلی و موفقیتهای بیشتر فرزندش می شود. هنگامی که والدین به طور ثابت و مداوم در زمانی که نوزادشان به آنها نیاز دارد به او پاسخ مناسب می دهند، دلبستگی ایمن را شکل داده که واکنش زنجیره ای از مزایای آتی را به همراه دارد. شاید بتوان اینطور بیان کرد که هزینه روانی ای که والد روی شکل گیری دلبستگی ایمن کودک می کند در واقع سرمایه گذاری بلند مدتی است که کودک را به سوی موفقیت پیش می برد.
علاوه بر این دلبستگی ایمن در بچه ها تضمین کننده موفقیتشان در کنترل تکانه هایشان است. کودکی که به مراقبش دلبستگی ایمن دارد می تواند با موفقیت بیشتری در برابر وسوسه هایی که در او حواس پرتی ایجاد میکنند مقاومت کند. چرا که این بچه ها یاد میگیرند نیازهایشان بی پاسخ نمی ماند و فقط گاهی نیاز به صبر بیشتری دارد. تلاش های این بچه ها در جهت موفقیت پایدار و اثربخش است چرا که قادرند نقش خود را در تلاش برای رسیدن به اهدافشان درک کنند و با خود کنترلی در زمانهایی که احساس ناامیدی دارند دست از تلاش بر نمی دارند.
نکته مهم برای والدین این است: دلبستگی ایمن منجر به نتایج تحصیلی بهتر می شود بنابراین والدین ممکن است بخواهند تا ایجاد این ارتباط را بعنوان هدف فرزندپروری شان در دوران نوزادی و خردسالی قرار دهند. کودک خردسالی که در زمان پریشانی با حمایت والدین روبرو می شود نوجوانی است که با کارنامه مطلوب به منزل می آید.
دلبستگی در خردسال
دلبستگی یعنی چی؟ و با وابستگی چه فرقی دارد؟
چند مدل دلبستگی داریم؟
دلبستگی ای که درسته یعنی چه مدلی از دلبستگی؟
دلبستگی به مادر بیشتره یا پدر؟
چطور یه دلبستگی ایمن در کودکم ایجاد کنم؟
تعریف دلبستگی برای کودک از چه سنی شروع میشه؟
دلبستگی یادگرفتنیه یا ژنتیک؟
مدل دلیستگی تا چه سنی قابل تغییر است؟
عوامل موثر بر دلبستگی در خردسال چیست؟
مدل دلبستگی کودکم، آیا روی بزرگسالی او تاثیر دارد؟ چه تاثیری؟
مهدکودک در دلبستگی خردسال چه تاثیری دارد؟
بچه ای که دلبستگی شدید دارد رو می توان به زور به مهدکودک فرستاد؟
در صورتی که دلبستگی ایمن شکل نگیرد چه آسیبهایی کودک را تهدید میکند؟
مدرس اصلی دوره:
خانم مژگان عطار
خانم هانیه وزیرپناه
شما می توانید 3 بار این دوره را پس از تهیه کردن آن، از پروفایل خود دانلود نمایید.
لطفا محتوای این دوره آموزشی را با دو نفر از عزیزانتان به اشتراک بگذارید و از ارسال آن به دیگران خودداری نمایید.
درصورت تمایل جهت تعیین وقت مشاوره از اینجا اقدام نمایید
درصورت بروز هرگونه مشکل و یا سوال و یا عدم توانایی در پرداخت از طریق سایت می توانید به شماره زیر در تلگرام و یا از طریق پیامک، در ارتباط باشید:
09197514986
همچنین می توانید از اینجا به بقیه دوره های مخصوص سن کودکی و خردسالی، دسترسی داشته باشید
ویژگی های دوره
- عناوین 1
- امتحانات 0
- مدت 10 هفته
- سطح مهارت همه سطوح
- زبان فارسی
- دانشجویان 15
- ارزیابی ها بله
برنامه آموزشی
-
بخش 1